-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Lastenhuone

Tai siis, "lastenhuone". 
Eli vauvannurkka makkarissa on valmis. :)









Eilinen käytiin miehen kanssa läpi tavaroita (roskiin, kirppikselle, varastoon)
ja huomenna olisi tarkoitus riehua mopin ja rätin kanssa. 
Ja sit se olis siinä. :)
Tämä päivä meni eilisen vuoksi pienen flunssa-takapakin kanssa, mutta toivottavasti huomenna peli jatkuu. Sitten onkin enää sairaalakassi pakkaamatta (ai miten niin jätän viime tippaan?), ja sen jälkeen en keksi enää muuta tekemistä. No, neulomaani vauvanpeittoon voisi vielä virkata reunat. Ja pakastimeen voisi tehdä ruokia valmiiksi. 
Nii, ja Naperolla on pelkästään kumisaappaat!!! Havahduin tähän tosiasiaan tänään. Eli lenkkarikaupoilla pitäisi vielä käydä. Kesäksi on kyllä sandaalit, ja talveksi oli kunnon talvikengät, mutta taas ehti vaihtua vuodenaika niin, että en pysynyt perässä. Just vasta ymmärsin pestä ja pakata talvivarastoon Naperon toppavaatteet, kun hiki virtasi raukalla takin alla. Mutta näin mulle käy aina. Vuosi toisensa jälkeen toukokuussa hikoilen mustan villakangastakkini kanssa, kunnes hoksaan että kappas, nythän on jo kesä.

Toissakesänä makkari näytti tältä:


Nyt muilutettiin hoitopöytä olohuoneeseen, ja makuuhuone täyttyi sängyistä. Mutta on siellä vielä pienet kujat kaikkien meidän sänkyjen välissä, että päästään jotenkuten liikkumaan. :D Tuo vauvankori on muuten kultaakin kalliimpi: isäni koisi siinä vauvana aikanaan, sen jälkeen kaikki sisarukseni ja minä, sen jälkeen lähes kaikki meidän sisaruslauman lapset. Ja varmaan seuraavaksi kierros jatkuu meidän lasten lapsilla. Pitää kohdella koria hyvin, että se säilyisi vielä monta sukupolvea.

                            

Sellasta. 
Äiti tulee huomenna tänne muutamaksi päiväksi, kauhean kiva. Sitäpaitsi, mulla on tosi hyvä ja näppärä äiti! Siskoni oli joku ilta tässä fantasioinut kaalikääryleistä ja puolukkahillosta. Äiti oli soittanut seuraavana päivänä ja ehdottanut, että tulisi kylään kaalikääryleiden kanssa. :D Sisko kysyi, onko puolukkahilloa kanssa. No olihan sitä.
Eli mun pitäisi keksiä nyt joku juttu mistä haaveilla, ja todennäköisesti saisin sen sitten huomenna. Tänään ruokakaupassa mies nappasi kärryyn poikkeuksellisesti myös litran punaista maitoa. Kertoi selitykseksi, että "siltä varalta jos sun äiti tekee vaikka jotain hyvää". 
:D

Kuuntelen tässä samalla Ylen vaalivalvojaisia, niin jännittävää! Nyt pitää laittaa blogimaailma pois, kun alkaa ajatus karata vaaleihin liikaa.

Kivaa viikonalkua Sinulle!



5 kommenttia:

  1. Ihana vauva nurkkaus ;)
    Tutun näköinen mekko roikkui kans siinä, meillä oli tytöllä kans samanlainen, kun oli vielä pieni vauva(tuo jossa on sydän/enkelin siivet)
    Ostin sen ristiäisiin<3

    VastaaPoista
  2. On kyllä kaunista, kelpaa vaavin tulla! Ja meillä taitaa olla peräti kaksi noista mekoista :D Toi pupukirja on ihana, oon itsekin ajatellut ostaa sen. Löysin myös vähän samantyyppisen pikkuhiirestä ja isosta hiirestä kertovan kovasivuisen pienten kirjan "Olet rakas aina ja ikuisesti", se on kans ihana!

    VastaaPoista
  3. Ihana nurkka!!
    Mä olen itsekkin nukkunut tuollaisessa samanlaisessa sängyssä. Mulla oli/ja on vieläkin siihen sellanen katosteline. Se on ollut myös meidän kaikilla lapsilla:) Harmi vain, kun se ei mene kuin muutaman kuukauden :(
    Ihana tuo pupukirja. Niin osuva teksti! :)

    VastaaPoista
  4. Enkeli fani: me saatiin toi kyseinen mekko jostain käytettynä, noi kaksi muuta ostin itse. Ne onkin ainoat mitä oon ostanut, jotain pikkusälää lukuunottamatta! Hurjaa! :O

    Dimangi: Meillä taitaa itse asiassa olla kaksi noita pupukirjoja. :D Toisen sain itse lahjaksi isosiskoltani, ja toisen ostin esikoiselle.

    Mia: Meillä on se katosteline jossain vaiheessa kadonnut. En tiiä missä sukupolvessa... Satutko muuten tietämään, kuka noita koppia on mahtanut valmistaa? Mietin että jos niitä on kulkenut muissakin suvuissa ihan samanlaisia, niin se on varmaan jotain tiettyä "merkkiä". :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan näköistä. Mutta mua kyllä pelottais että vauvankorin yläpuolella olevalta hyllyltä putoaa jotain vauvan päälle vahingossa..

    VastaaPoista