-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

torstai 20. lokakuuta 2011

Baby Shower- vauvasuihku

Järjestettiin kälyni kauniissa kodissa vauvajuhlat kahdelle sukulaiselle, joilla on lasketut ajat kahden päivän välein. Heillä on sattunut ultratkin olemaan aina peräkkäin, joten tuntui asiaankuuluvalta järjestää myös yhteiset juhlat. Tässä muutama kuva kekkereiltä. (Harmi muuten, kun en tullut kuvanneeksi kälyn ompelemia verhoja! Ne oli aivan ihanat! Vanhoista paidoista (siis todella vanhoista!) oli leikattu etumukset, ja ommeltu niistä verhot. Valkoiset, "paidankauluksista" pitsiset, tosi hauska idea! Mutta joo, ei niistä sen enempää, kun ei tullut kuvaakaan napattua.)

Oli ohjelmaa, lahjoja, kipsimahojen tekoa.


Herkkuja, suolaista ja makeaa.


Tiedättekö, kun on niitä ihmisiä jotka tulevat nyyttärikekkereihin omat ihanat leipomukset ja väkerrykset mukanaan? Ja sitten on niitä ihmisiä, jotka poikkeavat kaupan kautta ja tuovat jotain valmista? Minä kuulun niihin jälkimmäisiin. Ehdottomasti. Nyt minulla oli kuitenkin haaveena edes tämän kerran tehdä itse jotakin, mieluiten sellainen kakku, millä olisi maha ja rintamus, ja kermavaahdosta ja erilaisista koristeista tehty paita päällä. Vähän niinku tässä Kaunis pieni elämä- blogin postauksessa. Arvatkaa teinkö??? :D Minä leipomassa kahden lapsen kanssa, joista toinen vielä kipeänä....ei tapahtunut. Sitten näin kuvan vesimeloniin väkerretystä hedelmäsalaatista. Sen minä sain aikaan! Ja siitä tuli minusta tosi söpö! Idea ei siis ollut vähäisimmissäkään määrin omani, mutta ei se mitään. Toi on tosi helppo tehdä, ei tarvita kuin hedelmiä, nauhaa ja nuppineuloja. Ai niin, ja tässä tapauksessa myös hammastikkuja; kaupassa ei ollut kokonaista vesimelonia, joten koversin kaksi puolikasta ja kiinnitin ne hammastikuilla toisiinsa. 

Vaipan mallisia servetteja, sisällä karkkitutti jokaiselle.


Käly oli ostanut tapettiin sopivia ihania ruusuja.


Vauvajuhlissa oli mukana myös pari vauvaa- asiaankuuluvaa, eikö? Omallani oli päällä äitini muinoin 60-luvulla tekemä paita. Kutsun sitä kotitalouspaidaksi, koska se on tehty kotitalouskoulussa. (Vai oliko se jo silloin kotitalouskoulu? Luulen, että teollisuus...joku kumma kuitenkin.) 


Ilta päättyi savusaunaan, oi se oli ihanaa! Kiitos vielä kaikille osallistuneille, jos satutte tätä lukemaan. :)

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea tuo salaatti kärryissä,varmasti joskus tuota lainaan :)Ja on muuten varmaan paljon harvinaisempi näky kuin se masukakku!

  Terkuin Cia

  VastaaPoista
 2. Ihan samat sanat kun edelliselläkin! Täytyy joskus kopioida idea, on sen verran makeet kärryt! :)

  VastaaPoista
 3. Hieno ja hauska! Itse kuulun kans niihin kaupan kautta - tyyppeihin.

  VastaaPoista
 4. Vautsi, mikä huippuidea tuo hedelmäsalaatti :)

  VastaaPoista