-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Marjamäen pajutilalla


  Marjamäen pajutila avasi ovensa pitkäperjantaina. Siellä on aina ihana käydä! Makoilin koko päivän poskiontelontulehdustani potemassa, mutta illalla oli pakottava tarve päästä tekemään jotakin. 

Pajueläimet toivottelevat asiakkaat tervetulleeksi.


Vanha navetta täynnä toinen toistaan ihanempia huonekaluja:

Houkuttelevia tuoksuja ja saippuoita...Nämä oli jotakin kylpy"kuulia":


Ja kahvilassa niin houkuttelevia herkkuja, että valintaa tehdessä tulee hiki, varsinkin jos takana on jonoa. :)
Kahvilan katossa roikkuu hauska häkkyrä


Ostoskoritkin on astetta kauniimpia kuin Prismassa. :) Minun koriini päätyi muutama pääsiäiskoriste Ale-korista, tulevia vuosia varten, sekä jotain muuta pientä kirpputori-talosta.


Onneksi iskän kännykässä on Angry Birds. Se auttaa vaivaan kuin vaivaan.


Täällä ei mitään uutta vauvarintamalla. Paitsi että ajatusrakennelmani on muuttunut: tähän asti olen ajatellut, että kun ensin parantuisin flunssasta ja poskiontelontulehduksesta, jaksaisin paremmin synnytellä. Nyt olenkin alkanut ajatella, että ehkä paranisin sitten nopeammin, kun vauva olisi maailmassa ja saisin syödä kunnon tulehduskipulääkkeitä, käyttää nenäsuihkeita ym. Mieli muuttuu, kun mennään yliajalla. :)

7 kommenttia:

 1. Kivan näköinen paikka. Missä päin se muuten on? Olen kyllä kuullut nimen aikaisemminkin, mutta en osaa nyt oikein paikallistaa sitä.

  VastaaPoista
 2. Se on Kangasalassa, Tampereen lähellä siis. On kyllä ihana paikka! Nyt ei kaikki puodit ja kojut olleet vielä auki, mutta kohta varmasti on. :)

  VastaaPoista
 3. Ai teilläkin on Angry birds kova juttu? ;) Meillä Sipu tykkää siitä myös tosi paljon, ja osaapa ipadilla avata sen itse ja laittaa pelit käyntiin ;) Hauskaa!

  Vai yliajalle vielä tekin menitte...? Voi jukra, tsemppiä jokaiseen päivään. Ihanaa että pian tulee taas uusi pieni ihme maailmaan. <3 Enpä voisi itekään onnellisempi tuosta meidän pienestä pojasta olla! On se niin hauskaa kun niitä on jo kaksi (lasta/vauvaa siis).

  Enpä ole muuten ikinä käynyt tuolla pajutilalla.. Ottaiskohan asiaksi tänä kesänä käydä kattomassa tuo nähtävyys :)

  VastaaPoista
 4. Voi harmi kun en tajunnut et pajutila olis ollut auki! Mulla oli vähän tylsää lomalla treellä.. :P
  Oliko sulla jo laskettu aika? Vai missä mennään? :)

  VastaaPoista
 5. Petra: juu, angry birds naurattaa pikkumiestä kovasti, ja isänsä on siihen ihan koukussa. En ihan aluks ymmärtänyt, mutta kun itsekin kokeilin, ni onhan se ihan hauska peli. :D

  Remonttihiiri: Joo, Pajutila aukes pitkäperjantaina. Mut siellä oli siis vasta se navetta laitettu ja yks piharakennus, muut oli vielä suljettuina. Laskettu aika oli viime lauantaina...eli yliajalla mennään!! Tuskaisia nää viimeiset päivät!

  VastaaPoista
 6. Oi, tuo pajutila on ihana paikka :) Jos vaikka pääsisi kesällä piipahtamaan, viime käynnistä on jo pari vuotta.

  VastaaPoista