-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

torstai 17. maaliskuuta 2011

Marinadikammo

Mä en enää juurikaan saa ostettua broilereitani marinoituna.
En varsinkaan hunajamarinoituja suikaleita, joita olen kokannut ja syönyt elämäni aikana varmaan kaksi gallonallista! 
Kuulin sitä paitsi, että niissä ei edes olisi hunajaa. Ja muutenkin vähän "kakkoslaatua".

Mutta toi marinointi ei oikein tahdo luistaa! Jos jollakulla lukijalla on joku hyvä vinkki, otan sen ilolla vastaan!!!

Yhtenä päivänä tässä onnistuin kuitenkin kanakastikkeen tekemisessä ihan puol vahingossa.
Kuva ei näytä miltään, mutta maku oli ihan hyvä!


Paistoin ja leikkelin maustamattomat broilerinfileet, 
lisäksi paistoin pari puserrettua valkosipulinkynttä.
Heitin perään pussillisen aurinkovihanneksia,
ja mausteeksi suolaa, chili explosionia ja hippunen curry-mausteseosta.
Lopuksi kruunasin ruoan purkillisella ruokakermaa, ja mustapekkatuorejuuston jämillä.

Maistui, mutta ei tää kyllä mitään marinointia ollut. :D

4 kommenttia:

  1. Tässä on tällanen lehtijuttu, joka valottaa marinoimisen perusperiaatteita.. loput on kiinni kokeilusta ja siitä mistä ite tykkää!

    http://www.karjalainen.fi/karjalainen/Teemat/parasta_itse_marinoimalla_3704205.html

    VastaaPoista
  2. t. Ruut siis
    en tiiä miks tili ei nykyään halua lisätä mun nimee..taaskaan ei tullu

    VastaaPoista
  3. Täällä kans yks joka ei osaa marinoida, muttei myöskään halua ostaa valmiiksimarinoitua kanaa! :)

    VastaaPoista
  4. No tääl ois yks joka ei myöskään osaa marinoida, mutta siltikin sortuu aina just tohon hunajamarinoituun kanaan :) Täytys vissiin opetella tekee ruokaa iha ite.. :D

    VastaaPoista