-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Pumpulihääpäivä

Romanttinen versio:
Kukkapuska tuli kotiin miehen kanssa


Mentiin ravintolaan ja syötiin herkullinen ateriaTarjoilija toi meille suklaata jälkkäriksi talon lahjana, kun kuuli että meillä oli hääpäivä. (Ravintola oli muuten Astor, suosittelen!)

Sapuskoituamme menimme Keskustorille tälläiseen häkkyrään...


...katselemaan kaupunkia korkealta. 


Todellinen versio:

Riipivää jännitystä koko päivä, ehditäänkö juhlimaan ollenkaan. Betoniauto myöhässä, betoniauto tulee. Ok, ehditään. Rouva laittautuu ja lastenhoitaja kolistelee jo oven takana. Puhelu: mennäänkö juhlimaan joku toinen päivä, betonia ei ollut tarpeeksi? Ei. Yritetään vielä. Toinen betoniauto tulee. Mennään juhlimaan väsyneenä, myöhässä. On kivaa. Välillä itketään Citymarketin parkkipaikalla. Sitten mennään vielä vuokraamaan ihan kiukullakin leffa, ja katsotaan se väkisin kotona, vaikka ollaan pökertyä väsymyksestä.

Kumpikin versio oli yhtä totta. :) Mutta oikeastaan, draamasta ja harmista poiki jotain hyvääkin. Keskusteltiin ehkä ekaa kertaa kunnolla, mitä kumpikin tämän rakennusprojektin aikana tarvii. Kannustusta ja tukea. Ja rouva koitti sisäistää, että tämä on meidän projekti. Ei se tuleva koti ole mun vihollinen, se on meidän "vihollinen". Yhdessä me nujerretaan se, ja muutetaan siihen asumaan, kerta kaikkiaan! 

P.s. Meillä opetellaan syömään puuroa ihan itte!1 kommentti:

  1. Ihanan todellista elämää!! Miellyin kumpaankin versioon hääpäivästä ;) elämää tapahtuu kauniitten ja rohkeitten ulkopuolella...
    Tsemppiä taloprojektiin ja perheprojektin ylläpitoon siinä sivussa!!

    Teiän Napero on kyllä niin ihastuttava vaikka onkin puuromössössä. Rakkaus <3

    VastaaPoista