-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

perjantai 20. elokuuta 2010

Tölli kohoaa osat 1 ja 2

Nämä ja monta muuta konetta jyrisivät tontille

Seinät kohoaa                                               Vähän niinku isoa palapeliä tekisi?


Mies polleana pirttinsä kulmalla

Ja pirttihirmunsa katukeittiötä hoitamassa

"Mun mielestä tosta pitäisi vielä kaivaa".
 (Ei ole muuten hyvä idea ajatella, että mennään ihan vaan nopeasti tekemään jotain tontille 1-vuotiaan kanssa. No, saatiinpa kuva. ;)

Tänä viikonloppuna saadaan katto! En tiedä koska tohon vihreään suikaleeseen tulee terassi, mutta sitten aikoo näyttää jo varsin valmiilta!

Nyt olisi sitten tarkoitus valita ulkoväri, jos vaikka jo tänä kesänä maalaisi. Hih, sitten olisi tölli oikeastaan ulkopuolelta valmis, ja kaikki sisätyöt tekemättä!

Ajateltiin, että maalataan siitä "vaalea" tai "valkoinen", ja luultiin sen olevan helppoa- ei ole. Valkoisia on tuhatta sorttia, ja erot niissä huikeita! Ei ehkä tossa lapulla niinkään huomaa, mutta talon seinään sutaistuna yksi on selkeästi vaaleanpunainen, toinen vaaleansininen, kolmas ... parmesaani tai pehmis, ja mitä kaikkia nimiä noilla on! Ajattelin että voisi olla hyvä valita vaikka kolme mieluisinta, maalata niillä neliömetri seinää, ja sitten rauhassa katsella sävyä eri aikoihin päivästä. Eiköhän se oma sieltä löydy! Jos nimen perusteella pitäisi päättää, se voisi olla Gardenia, Jääruusu tai Akropolis. Brie tai parmesan ei kuulosta niin kivalta...

Pakko laittaa vielä toinenkin kuva tänne, että saan muilutettua ton ihanan kukkakimppuni mukaan. ;)

Oikein mukavaa viikonloppua Sinulle, jos joku sattuu tätä lukemaan. :)

9 kommenttia:

 1. Ihana kuulla talouutisia, alkaa näyttään jo hyvältä. :)
  Ja kiitos teille kanssa ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua. :)

  -Piito-

  VastaaPoista
 2. näyttää hyvältä!!!!!!!!!!!
  mulla samaa panikointia valkoisten kanssa. Paperi on sellainen perusvaalea, aavistuksen kylmähkö. Mieti haluutko sävymaailman lämpöseen vai kylmään. Siellähän on ne kylmät ja lämpöset vaaleet eritelty.

  -remppahiiri

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja kuvauksen kohteita!!!

  Hanna

  VastaaPoista
 4. Hei hianoo!! Näyttää todella lupaavalta ulkokuoren perusteella teidän talo ja kylläpä te sit saatte siitä iloita, kunhan se valmiiksi asti nousee.. Tsemppiä!! Etenkin valkoisten kanssa ;)

  VastaaPoista
 5. Hei ja hyvää viikonloppua! Talo näyttää tosi hyvältä!! Milloin ootte aatellu muuttaa? :D Tätä blogia on hauska lukea, kun on hienoja kuvia ja huumoria! Onnille terkkuja Suvi-tädiltä!

  VastaaPoista
 6. Ei ainakaan jouluksi kotiin. :D Siitä tulis liian kova stressi. Jos sitten helmi-maalikuussa... ellei venähdä pahasti.

  VastaaPoista
 7. Gardenia on mun suosikkivalkoinen noista.. mäkään en tienny et valkoisia on niin paljon, mutta toisaalta nykyään niin monet asiat on valkoisia että valkoisen sisälle on laitettava valinnanvaraa jottei tule vastaavaa kuin neuvostoliitossa, kun kaikki maalattiin "kolhoosin sinisellä".

  VastaaPoista
 8. unohdin nimetä edellisen vaikka kai sen muutenkin tunnistaa. mutta siis tee brudi

  VastaaPoista
 9. Hei, ihan mieletön toi kolhoosin sininen! :D Se meidän täytyy valita! Se oils sitten meidän oma kolhoosi...

  VastaaPoista