-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

maanantai 9. elokuuta 2010

Kesä täynnä 1-vuotisjuhlia ja rakentamista


Alkuun pitää esitellä lahja, jonka Naperon kummitäti toi. Uskomaton nainen! Oli hionut ja lakannut lipaston Naperolle! 
Eikä siinä vielä kaikki! Ylälaatikon sisään oli maalattu sellainen kuva, mitä löytyy lasten automatoista. Poliisilaitos, VPK, ABC, teitä ym. Laatikkoon menee kaksi kiilaa, joita pitkin Napero voi sitten huristaa autojensa kanssa.
Huh, minusta ei ikinä tule noin ahkeraa kummitätiä omille kummilapsilleni. Seuraavana synttärinä kummitäti maalaa ilmeisesti seuraavan laatikon. Eli lahjassa riittää tekemistä vielä 3-vuotislahjaksikin! Kiitos Anna! <3

Tämä on ollut synttäripitoinen kesä. Tässä perhekuva yksiltä kekkereiltä, joissa oltiin juhlistamassa aivan ihanaa 1-vuotiasta pientä tyttöä!


Meidän pikkumies ei kokenut omaa miehuuttaan millään lailla uhatuksi vaaleanpunaisessa Hello Kitty- hatussa. Se on muutenkin tottunut jo naisiin; ollaan koko vuosi hengattu porukoissa, joissa Napero on lähes aina ollut seurueen ainoa mies.


Aurorassa on tapahtunut paljon! Mies on parhaillaan viimeistelemässä perustuksia, huomenna viimeiset silaukset, ja YLIHUOMENNA meille tulee talo!! Uskomatonta! Oltiin kyllä jo molemmat ihan puhki näiden perustusten tekemisten kanssa. Ei osattu ihan realistisesti arvioida miten tiukka aikataulu meillä on, ja kuinka rankkaa se on. Dead line painoi päälle, ja Mies kavereineen paahtoi tontilla yömyöhään, ja nousi aamulla taas töihin. Mutta kohta seisoo tölli tontilla, ja kunhan on saatu vesikatto valmiiksi, voidaan pitää pieni huilitauko! Äiti tulee huomenna tänne pariksi päiväksi, niin saan rauhassa tehdä ruokaa talkoomiehille, ja huristella autolla viemään sitä. Talkoolaiset aloittavat työt jo aamulla seitsemältä, joten lounaan kiikutan heille kaiketi jo kymmeneksi? Ihanaa kun äiti tulee auttamaan! Olisi kammottavaa raapottaa kuumaa soppakattilaa ja kahveja rimpuilevan yksivuotiaan kanssa autoon ja tontille, joka on täynnä vaaranpaikkoja.

Huomisesta alkaa myös Miehellä kolmen viikon kesäloma, joka siis käytetään raksalla. Silloin on mahdollista joitakin loppukesän iltoja viettää yhdessäkin. Sen jälkeen alkaakin sitten se "lapsi hoitoon, mies töihin, vaimo yliopistolle, lapsi hoidosta, mies raksalle"- rumba.
Tänään oli erikoisen hyvä päivä, vaikka olikin maanantai. Ehkä se johtuu siitä, että takana on niin ihana viikonloppu! Ei tehty oikeastaan mitään erikoista, tavattiin vähän kavereita ja sunnuntai-iltana käytiin anoppilassa pesemässä auto ja fiilistelemässä maaseutua. Oli kuitenkin rentouttavaa olla yhdessä, kaikessa rauhassa, ja yrittää nukkua vähän rästejä pois.

3 kommenttia:

  1. Meneekö Piltti hoitoon jonnekin ja sä alotat täyspäiväsen opiskelun vai?

    VastaaPoista
  2. Piltti menee perhepäivähoitoon ja mä aloitan melkein täyspäiväisen opiskelun. Ajatuksena on tehdä vähän lyhennettyä päivää, ettei piltin hoitopäivät olisi niin pitkiä, ja neljä päivää viikosta. Odotan kyllä ihan innolla! On kivaa mennä taas veryttelemään aivojaan.

    VastaaPoista
  3. kuulostaa hyvälle :) Sullahan nyt ei kauaa enää opinnoissa meekään!

    VastaaPoista