-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Norja jatkuu...

Miesväki meni jo koisimaan. Minä odottelen, että pyykkikone saisi ohjelmansa pestyä, ja pääsisin ripustamaan pyykit ja itsekin koisimaan. Sitä odotellessa: toinen osa Norja-postausta.

Risorin turisti-infosta saatiin rahanarvoinen vinkki yöpaikasta meren rannalla, johon "ei oikeasti saisi mennä, mutta ei se haittaa jos te nyt yhden yön siellä viivytte...".

Niinpä me saatiin ihan oma merenranta yhdeksi yöksi! Ilmaiseksi! Siellä ei ollut ketään muita kuin me. Auton nokka vaan merta kohti, ja rentoutumaan!


Tein meille iltapalaksi mansikkakakun.

Ja aamupalaksi iskä kalasti meille meduusan.


Meduusa päästettiin takaisin mereen jatkamaan omaa aivotonta menoaan. Isäntä totesi vain "harventaneensa" sitä; olio jatkoi kuin ei mitään olisi tapahtunut, vaikka sellaisia suikaleita siitä irtosi. Podin vähän aikaa huonoa omaatuntoa meduusan puolesta, kunnes kuulin, että sillä ei ole aivoja. Ei aivoja = ei kärsimystä?

Aamiaisen jälkeen lähdettiin patikoimaan vähän korkeammalle. Saatiin ihan loistava rinkka matkaan mukaan lainaan ystäviltä, tuhannet kiitokset Sanna!

Leikittiin romantiikkaa, ja väliin vähän haukattiin ruisleipää että jaksoi tarpoa eteenpäin.

Jylhät maisemat, jyhät miehet. <3


Risorista matkaa jatkettiin kohti vuono-Norjaa. Löytyi kiva paikka pitää huili-taukoa ja pestä peppupyykkiä. Vähän eri maisemat kuin peppupyykille kotioloissa!


Toinen ilmainen yö koisittiin näissä maisemissa. Luvatta, mutta julkisesti.Reissussa rähjääntyy, ja välillä piti ihan mielenvirkeyden vuoksi koittaa olla fiini. Muuten nuutuu.

Maisemat sen kuin parani mitä lähemmäs vuonoja päästiin.


Tämä oli reippain karavaanari ikinä, mutta ei sekään ilman tankkauksia pärjännyt.


Hei, pyykkikone ei enää hurise! Ja kohta on puoliyö, joten matkakertomus jää edelleen vähän kesken. Vuonot vielä jäljellä! Ensi kertaan. :) Kauniita unia!

3 kommenttia:

 1. hienoja kuvia. ootte ihan perhe! <3
  KR

  VastaaPoista
 2. Etelä tais olla hyvä vaihtoehto?! Mulle ainakin tuli himo tonne kun kattelin näit kuvia :)

  Sulla on muuten blogilistassa mun väärä osoite. Uus on www.63m2.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Remonttihiiri: etelä oli erittäin hyvä vaihtoehto! Pitää vaihtaa sun osoite tohon.

  VastaaPoista