-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Nimikilpailu

Pitemmittä puheitta. Kyllä mä haluan tehdä uuden blogin. Kun oon niin tuiki kyllästynyt tämän blogin nimeen, ja haluan että blogin nimi on sama kuin osoitekin. Eli plienee pakko tehdä uusi blogi?

Mutta se tyssää siihen samaan kuin aina ennenkin. En keksi blogilleni nimeä! Haluaisin että siinä vilahtaisi muodossa tai toisessa "Aurora", kun sen ympärillä tämä bloggailuni kuitenkin pyörii. Siispä päätinkin pistää pystyyn nimikilpailun! Jos haluat osallistua, jätä nimiehdotuksesi kommenttilooraan. Jos joku ehdotuksista menee läpi, se palkitaan tavalla tai toisella. (Palkintoa ei ole vielä keksitty!) Bloggaaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä yhtäkään ehdotusta, mutta vaikka näin kevään kunniaksi lupaan siinä tapauksessa järjestää arvonnan osallistuneiden kesken. :)

Kärsiiköhän myös tämä kuvan mato posttraumaattisesta rakennusoireyhtymästä? Näin näyttäisi olevan. :)

Mutta nyt mä lähden, koska mulla on ihan ihmeellinen päivä!
Saan nauttia koko päivän omasta seurastani! Mies otti lapset ja lähti mummolaan päiväksi.
Tiedättekö, luulen, että tämä on ensimmäinen päivä kahteen ja puoleen vuoteen kun teen koko päivän ihan mitä lystää!

Vitsi, mä otan tästä kaiken irti! 
Toivottavasti tekin, ulkona on niin kaunis ilma!

11 kommenttia:

 1. Hei! Tän blogin nettiosotteen voi vaihtaa! Suna en tekis uutta blogia, kun on kiva kun kaikki on samassa arkistossa...

  remppis

  VastaaPoista
 2. Ai jaa! No sit mä voisin alkaa vaan työstää tätä uuteen uskoon, kun olen niin kyllästynyt tähän nykyiseen ulkoasuun ja nimeen sun muuta. Mut nimikilpailu on siis edelleen voimassa!! :)

  VastaaPoista
 3. No miten olis "Auroran aivoitukset" tai "Auroran arvoitukset" tai "Minä ja Aurora". Tai "Auroran salaisuus". Nämä juolahtivat mieleeni.

  VastaaPoista
 4. Mulla ei nyt ajatus kulje heittää mitään hienoa ehdotusta (se nimen keksiminen on kyllä ihan pahinta :D ), mutta piti vaan tulla sanomaan, että aivan ihana kuva pienestä nukkujasta!!! Ihan mahtavaa, että sait vapaapäivän, toivottavasti on ollut rentouttava päivä!

  VastaaPoista
 5. "Ihanaa elämää Aurorassa", "Meidän eloa Aurorassa", "Auroran elämää" Näin äkkiseltään mietittyjä ehdotuksia :)

  Sirpa

  VastaaPoista
 6. Miltäs kuulostaisi "Arkea Aurorassa" tai "Auroran arkea", tuonne väliin/eteen voi laittaa vaikka jonkin itselle mieluisan adjektiivin, joka kuvaa sitä teidän omaa arkeanne :)

  Ja kiitos vielä visiitistä, piristitte tätä meidän arkeamme!! Ja nuo mamman omat vapaapäivät pitäisi olla lakisääteisiä, tekevät niin hyvää aina silloin tällöin nautittuina! t. Suvi

  VastaaPoista
 7. Hei, entä "Mimmun Aurora-blogi"..? Joo. No ehkä kuitenkin jotain mielikuvituksellisempaa! "Neljän tähden Aurora"? Mutta sitten jos saatte jälleen perheenlisäystä tuokin nimi pitää muuttaa :D No nää loput on aika neutraaleja: Entäs "Villa Aurora", "Hetki/koti/elämä Aurorassa", "Olipa kerran Aurora"?

  VastaaPoista
 8. Nimikilpailuun en ota osaa, koska oman bloginkin nimeäminen oli kamalan tuskan takana :D Mutta ai että miten kuulostaa hyvältä kokonainen päivä ihan vain omille jutuille! Hyvää tekisi itse kullekin, vaikkei tekisikään mitään ihmeellistä, olisi vaan. Toivottavasti nautit päivästäsi!

  VastaaPoista
 9. Aurora tarkoittaa revontulia (aurora borealis täällä ja aurora australis eteläisellä puoliskolla) ja myös aamuruskoa.. voisko niistä olla jotain linkkiä?

  Aurora- inspiraatiota
  http://www.youtube.com/watch?v=9c3zQVcUOrI

  Aurora-tietoa:
  http://www.youtube.com/watch?v=N5utQxtma2U&feature=fvsr

  Aamuruskoon liittyen tässä Norah Jonesin "Sunrise". Todella outo video.
  http://www.youtube.com/watch?v=fd02pGJx0s0

  VastaaPoista
 10. Hehe.. jos olis vaikka "Aamuruskon Aurora", niin kaikki vois miettiä mielessään et jo on runolliseksi alettu..

  VastaaPoista