-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

lauantai 25. helmikuuta 2012

Puusti puokkiin


Kevään ensimmäiset tulppaanit, mummin tuomina. Ihania ja kauniita, jaksavat aina piristää! Tuossa ne ovat muuten kuvattuna lähes suoraan ylhäältäpäin kaittiön työtasolla. Sitä ei vaan melkein erota lattiasta.

Kotirintamalla ei mitään uutta. Tai ei juuri mitään. Minuun on iskenyt pahemmanlaatuinen laiskamato. Syötän, kuivitan, ulkoilutan, puen ja nukutan lapset, siinä kaikki. En saa tavaroita järjesteltyä, ikkunat on paksun raksatomun peitossa ja keittiö kaaoksessa. Astiat eivät tunnu hakeutuvan paikoilleen omatoimisesti. Mitään verhoihin ja mattoihin liittyvää en jaksa edes ajatella. Kyllä minulle moni viisas ja kokenut tiesi kertoa, että sitten se iskee kun on päässyt muuttamaan. Nyt tiedän itsekin. Horros on täällä. Vauvan päiväunien aikaan koitan lahjoa poikaa muumeilla, että saisin ottaa torkut sohvalla. Taisi tämä Ektorp olla katalan ihana ostos. :)

Ilmeisesti siis tänäkin armon vuonna 2012 joudun etsimään itselleni sitä armoa, joka antaisi minun vain olla. Katsotaan loppuvuodesta onko sitä löytynyt. Toistaiseksi ainakin inhoan itseäni sen vuoksi, että en saa paikkoja kuntoon enkä jaksa touhuta lasten kanssa.

Eilen pistettiin pojan kanssa puusti puokkiin menemään, kun pikkusisko oli päiväunilla. Tänään meni toiset puustit. :) Saa nähdä miten käy tavoitteeni -5kg kesään mennessä. Porkkanana on uudet farkut Vilasta, mutta niitä ei saa ostaa ennen kuin tavoite on saavutettu. Myyjä kertoi, että heillä on siellä myynnissä farkut jotka tekevät kropasta kuin kropasta hienon ja timmin. Sellaiset pitää saada! ;)Back to business, eli sohvan syliin. Huomasin muuten, että tänne bloggeriin oli tullut hauska toiminto, jolla voi vastata suoraan kommentteihin. Taidan tänään käydä vastailemassa viesteihinne siis.

Rentoa viikonlopunjatkoa teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mulle kans sellaset farkut! Tämä öljyllä kuorrutettu ruoka (+talvesta selviytymiseen syödyt suklaat) on tehneet tehtävänsä. Huah!
  Pulla näyttää hyvältä ja tulppaanit kyllä tuo niiiin kevään.

  VastaaPoista
 2. Hih, mä oon varma ettei tässä maailmassa oo enää vuosiin ollu sellaisia farkkuja, jotka tekis mulle noin.. Sen sijaan pieni (s)karppaus ruokavalion suhteen (oikeasti en usko karppauksen terveellisyyteen, mutta energiamäärää vois vähentää) ja Urheilu kyllä tekis ainaki jossain määrin sen, mihin farkut ei pysty.. kun vaan löytäis jostain kauan sitten kadonneen selkärangan. Eli armon vuotta täällä eletään myös, vaikka verhot onkin ikkunalla. Sohva on kyl aikas ihana.. Sun pitää odottaa inspiraatiota, ei kukkokaan käskien laula. Sit kun alitajunnassa on muhinu toimintasuunnitelma valmiiks ja sohva on suonu riittävästi lepoa siihen tarttumiseen, niin ei siinä enää kauan nokka tuhise hösseliks pistämisessä!

  VastaaPoista
 3. Me on asuttu nyt vuosi tässä kolmiossa ja vasta eilen aloin miettimään pitäskö täällä vähä sisustaa?? Mä oon todella saamaton kodin laittamisen suhteen - nytkin ollaan ilman yhtä mattoa kun en saa aikaseks mennä pesemään sitä.. inspistä odotellessa! (kerro sit toimiiko noi ihmehousut, tarviin sellaset myös) :-D

  VastaaPoista
 4. Höpöhöpö yhtään älä tunne huonoa omatuntoa jos talon eteen ei jaksa tehdä nyt mitään! Pari kuukautta siinä menee, makaatte raajat suorina molemmat ja keräätte voimia. Keväämmällä/kesällä onkin jo kaksinverroin enemmän energiaa ja taas sitä INTOA laittaa kotia kuntoon. :)

  VastaaPoista
 5. Nauti sohvasta :).. ja pullasta!

  Mulle tuli kyllä nyt dilemma tuon valkoisen ja beigen Ektorpin välillä.. Valkoinenko nukkaantuu ja on ohuempi mutta on konepestävä. Sitten tuo beige on tukevampi mutta vaatii kemiallisen pesun. Huoh. Eikös niin, että sohvanpäällisiä voi ostaa vaikka kuinka monet tuohon Ektorpiin? Se varmaan ratkaisee ongelman :)

  VastaaPoista
 6. Hiljaa hyvää tulee! Ei mitään kiirettä siivoamiseen ja tavaroiden järjestelyyn. Mun täytyy varmaan kans saada ne Vilan farkut :)

  VastaaPoista