-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

perjantai 2. joulukuuta 2011

Kelmien vierailu

Meillä kävi raksalla kelmejä. :( Ne vei kaiken arvokkaan, ja vesihanat kaupanpäälle! Kaikki kalliit työkalut, omat ja sukulaisilta lainassa olleet. Varmaan tuonne 3000 euroon on jo kivunnut se summa, minkä edestä tavaraa varastettiin.


Jos multa kysytään, niin ei toisten omaa pitäisi hiippailla pimeän tullen kähveltämään. Mutta multa ei kysytä. Nähtävästi.

Ja ikäänkuin tässä ei olisi ollut tarpeeksi, saman vuorokauden aikana meiltä hajosi auto. Ajettiin se korjauspaikassaan hallista ulos, ja siitä se ei sitten liikkunut enää senttiäkään. Posti kruunasi päivän kiikuttamalla ylinopeussakon poliisilta. Tästä ei bileet enää parane, parempi mennä nukkumaan. :)

Minä olen kuitenkin irtisanonut jo tämän meidän vuokrakämpän, 15.1. alkaen. Ennen kuin meiltä vietiin työkalut millä rakentaa. Mutta me ei lannistuta! Hyydytään ehkä, mutta ei lannistuta! :)

P.s. Mä vastailin kerralla viimeisimpien postausteni kommenteihin, jos jotakuta on jäänyt kaivelemaan niin voi mennä kurkkimaan. :)

P.p.s. Se arjen sankari muuten tuli ja vei! Vei leffaan ja syömään. Ah, se oli elvyttävää. Hiukseni eivät vieläkään kiillä (itse asiassa, nyppäsin eilen pinseteillä paksun harmaan hiuksen päästäni!!!), mutta ihan kuin askel ei laahaisi ihan yhtä pahasti...

6 kommenttia:

 1. Voi ei! Kai saatte vakuutuksesta korvausta? :) Kyl se siitä vielä hyväks muuttuu :)

  VastaaPoista
 2. Ei kahta ilman kolmatta näköjään :P Toivottavasti tulis sellanen anti-kelmi päivä, jolloin yllätyksiä vaan tapahtuis hyvään suuntaan! Raksa-venyminen lienee muutenkin jo riittävän työlästä ilman tällasia takapakkeja. Mutta sit kun pääsee uuteen kotiin niin matkan murheet unohtuu.. (Tai no, ei ne varmaan UNOHDU, mutta muuttuu kertomuksiks joita voi turista tupareissa.)

  VastaaPoista
 3. Voi ei!!!!!!!!! Ihan kamalaa!!! Mä en ala!! Hmm... Mietityttää toi tiistai. Et josko juhlittaiski raksalla...

  VastaaPoista
 4. Kauheeta!!!

  Mutta ihanaa että arjen sankari vei sinua hieman tuulettumaan :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei :(
  Tuntuu että noita pitkäkyntisiä riittää noilla rakennusmailla. Täälläkin pän on ollut oikein sarja murtoja uudella asuinalueella.
  Toivottavasti saatte valuutuksesta edes jotain takaisin...

  VastaaPoista
 6. Kurjaa kyllä tuollainen varastelu! Mutta olen kanssa kuullut, että se on hyvin yleistä rakennustyömailla. Sen takia isommilla työmailla kaikki työkalut nostetaankin nosturin nokkaan yöksi. Ehkä meidänkin olis pitänyt hankkia sellainen! :D

  VastaaPoista