-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Laatat

Mä sitten vaihdoinkin kaikki laatat toisiin mitkä oltiin valittu siinä Helsingin sisustussuunnittelupäivässä. :) Kaakelikeskuksesta löytyi mielestäni vielä kivemmat kuin mitkä oltiin valittu muualta. Lisäksi hinta tippui reilusti yli tonnin, joten... :)

Tällaisen combon kasasin. Mies antoi hyväksynnän, joten näillä mennään.


Lattialaatta saunaan, pesuhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen:


Tehostelaatta nurkkasuihkujen taakse seinälle:


Ja seinälaatta suihkuun:


Tykkään! Toi lattialaatta muuten on mielenkiintoinen juttu. Myyjä kertoi, että lähes aina kun sen esittelee, asiakkaat valitsevat juuri sen. On kuulemma hurjan suosittu. Silti sitä lakattiin juuri valmistamasta; me saatiin viimeiset! Ja nippa nappa riitti, kun kaavittiin kaikki kasaan mitä Helsingin varastosta ja liikkeestä löytyi. Ihmettelin kovasti miksi niin suosittua laattaa ei enää valmisteta. Vastaus oli, että ulkomailla (en tiedä mistä maasta laatta tulee) ei paljonkaan paina se, mistä jotkut suomalaiset sattuu tykkäämään. Harmillista! Mutta enpä voi kuin iloita, että me vielä saatiin tuota. Minusta niin ihana, maanläheinen!


Lattialaatta päätettiin latoa vähän kuin katukivet. Sopii meidän mielestä laatan rouheuteen hyvin. Seinälaatatkin menevät hieman lomittain, tehosteet kiltisti suoriin riveihin. En malta odottaa millainen kokonaisuudesta tulee! Toivottavasti hieno, nimittäin tää on nyt ihan täysin mun päästä revitty juttu.  Tai no ladontoja suunnitteli mies. Mutta ammattilaisia ei ole asialla ollut, joten jäädään jännäämään! :D

Nämä me valittiin silloin aiemmin:


Enpä tiiä lähtikö homma menemään syteen vai saveen, mutta ainakin karheampaan suuntaan. Kukkaro ainakin tykkää! 

Kivaa alkavaa viikkoa teille!

3 kommenttia:

 1. Näyttää tosi ihanilta ja mielenkiinnolla odotan kuvia, sitten kun on valmista!

  VastaaPoista
 2. No niin. Nyt sä oikein ruokit meidän kylpyhuoneen remonttitarvetta! :)

  Tosi kivat laatat, sopii mun mielestä hyvin puutalon tyyliin. Noi aikaisemmat laatat on ehkä enemmän sellaisen rapatun talon laatat.

  VastaaPoista
 3. Saija: no mä oon vähän samaa mieltä! :) Katotaan mitä tulee!

  VastaaPoista