-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Tuolihaave ja SVP


Ah! Tämä Riviera Maisonin tuoli on hurmannut mut totaalisesti.
Enkä pistäisi pahakseni tätä pöytääkään omistaa.


Riviera Maisonilla oikeastaan melkein kaikki on just sellasta, mistä tykkään ihan hirveän paljon. Ainoa ongelma on hintalappu. Sanotaanko näin, että tämä merkki on mun mielestä aika arvonsa tunteva. :) Hurmaavia astiakaappeja, lipastoja ym, mutta numeroita hintalapuissa tuppaa olemaan neljä! 
Ikean vastaavissa taitaa olla vain kolme...
Nämä tuolit on 159e/kpl, mikä on itse asiassa RM:n hinnoiksi mun mielestä suht edullinen! Mutta silti todennäköisesti tulee menemään meidän budjetin yli sellasen 100 euron verran per kipale. :D
Haaveileminen on kuitenkin ilmaista.

No, ei voi tietää. Ruokapöytä ja tuolit on hankittava joka tapauksessa, kun edelliset kirjaimellisesti lahoaa jo käsiin.


Tänään oli tosi kiva päivä. 
SVP, eli "sisarten virkistyspäivä". 
Se tarkoittaa minun ja kahden siskoni rilluttelua. Tällä kertaa se tapahtui Ideaparkissa shoppailun ja syöpöttelyn merkeissä.
Edellisestä SVP:stä onkin niin paljon aikaa, etten edes muista koska sellainen oli! Olisko ollut vuosi sitten kesällä? Eli melkein puolitoista vuotta sitten. Yleensä niitä on pidetty pari per vuosi.
Ajateltiinkin, että vois koittaa taas viettää SVP:tä hieman useammin.
Minä ostin yllättävän, mutta mielestäni kivan kesäveskan. Mulla tarkoitus oli oikeastaan ostaa ei mitään, nyt kun ollaan naimisissa ton rakentamisen kanssa. Mutta siskojen kanssa onnistuttiin perustelemaan, miksi munkin on hyvä ostaa jotain kivaa. Ja niin tein! 
Lisäksi me kaikki kolme ostettiin samanlainen paita ensi kesäksi. 
Aika kummallista, mutta kun asutaan kaikki eri kaupungeissa, niin ei se oo niin justiinsa.

Huippukivan päivän päätteeksi totesin, että kuka kumma sen keksi, että materia ei muka tee onnelliseksi??
Ainakin tänään Ideaparkista poistui kolme niin leveästi hymyilevää, onnellista naista, etten ihan heti voi uskoa tuota väitettä. ;)

7 kommenttia:

 1. SVP. siina hieno keksinto!

  ja oon samaa mielta. mut ostaminen saa ainaki onnelliseksi. en tiia onko paha vai hyva, mutta onneks kuitenkin on muitakin asioita jotka tekee saman ilman rahan kulumista. ja miks ei sais nauttia siita, kun joskus kumminkin jotain pitaa ostaa!

  VastaaPoista
 2. Siihen nähden, että Isku myy vastaavan näköisiä polyrottinkituoleja (Pargas Lacey -merkkisiä) hintaan 179,- ei tuo Riviera Maisonin hinta ole ollenkaan paha :)

  Polyrottinkiset ovat kyllä muutenkin melko kalliita, mutta kyllä niissä aina silloin tällöin näkee alennuksia. Ja tiedän, että jotkut ovat ostaneet ruokapöydän tuoliksi polyrottinkiset "terassituolit" syksyllä puutarhakalusteiden loppuunmyynnistä -70%.

  Kruunukalusteessa oli muuten vähän vastaava pöytä, hinnaltaan n. 700,-. Iskussa samantyylinen (ilman patinointia) Meri-pöytä maksaa 400 ,-. (molemmat hinnat siis ilman tuoleja)

  VastaaPoista
 3. Maukku: kyllä, suosittelen teillekin SVP:n viettoa, kunhan ootte samassa maassa kaikki kerralla! :) Muuten, mä oon kadottanut sun blogin elämästäni. Saisko sen osoitteen jotenkin, onko se vielä olemassa?

  Marika: tollanen -70% ei olis ollenkaan pöllömpi juttu. :) Sellaista pukkaa seuraavan kerran varmaan sitten ensi syksynä!

  VastaaPoista
 4. Ei ole paha hinta toi. Ota sellainen linja, että johonkin panostat ja sitten jostain taas pihistät. Noi on munkin hiplailussa olleet ja tosi ihkut. Tossa pöydässä on sellainen hieman muovinen pinta, tykkäisin aavistuksen rustiikkisemmasta stailista ite. (Mietin pitkään ton sarjan sohvapöytää, mut ei se sit istunutkaan meille, kai.) Ootko nähnyt livenä? Muuten toi muotoilu ja muut on ihan 10.

  RM on ihanaakin ihanempi. Sit kun meillä on aavistuksen ylimääräistä rahaa, niin hankin talon täyteen RM:ää. Ne on vielä jotenkin raikastanut viime aikoina tota ilmetta ja on koko ajan enemmän mun makuun. Tähän viereen avattiin just uus ihku liike, joka täynnä Maisonia.

  remppis

  VastaaPoista
 5. Kodin ykköseen on tullut kivoja uusia pöytäryhmiä: http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=3444&productId=644147&shopId=3020000&compartmentId=3020300&categoryId=3020302&catalogId=3444&ddkey=ProductDisplay#

  remppis vieläkin

  VastaaPoista
 6. En ole nähnyt livenä, kun en oikein tiiä missä niitä pääsis katselemaan. Tiedätkö sä Remppis täältä nurkilta mitään puotia, vai pitääkö lähteä pk-seudulle päin? En kyllä uskalla tilata mitään näkemättä, kun just toi pöytäkin voi näyttää erilaiselta. Mä oon kanssa kuolannut ton sarjan sohvapöytää. :) Mut luulen, että se mitä pystytään, panostetaan just ruokapöytään ja tuoleihin. Mä oon niin kyllästynyt siihen, kun on vuosikausia (oikeastaan aina!) ollu huonot ruokapöytäkalusteet ja tuolit. Toi RM on minustakin siks kivaa, kun se ei ole liian kuluneen näköistä, vaan itse asiassa tosi raikkaita juttuja tarjolla!

  VastaaPoista
 7. Voih, täällä on manskulla oikea RM paratiisi, se taitaa olla suomen ainoa liike, joka myy pelkkää Maisonia. Maisonia treellä myy ainakin se laukontorin kulmassa oleva Kantriina. Myy toki muitakin merkkejä, eli RM:ää ei mitenkään kamalasti siellä oo myynnissä. ps. Noi tuolit on kivat livenäkin, hiplattu on :P

  remppis

  VastaaPoista