-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Hunkseja, missejä ja perunamuussia

Ihan normi sunnuntai siis. ;) No ei vaiskaan...

Homehduttiin tähän päivään asti koko viikonloppu kaksin Naperon kanssa kotona. 
Eilen keskityin olemaan vain hapan ja yksinäinen,
enkä saanut aikaiseksi lähdettyä mihinkään ihmisten ilmoille, 
vaan säälin vain kurjaa, yksinäistä kohtaloani kotosalla.
(Lievitin kyllä kaihoani puhumalla lyhyet puhelut molempien siskojeni kanssa,
ja ei-niin-lyhyen puolentoistatunnin puhelun serkun kanssa.)
Napero kuunteli mun lapsuusajan C-kasettia, jossa siinäkin on niin mollivoittoiset biisit, 
että sekään ei mieltä ylentänyt.

Tänään en sitten jaksanut enää riiputtaa suupieliäni alaspäin,
ja päikkäreiden jälkeen otettiinkin Naperon kanssa suunta kohti Ideaparkia.


Ideaparkissa oli tänään esittäytymässä missit lavalla, Scandinavian-Hunksien ryydittäminä. Me kanssa sitten parkkeerattiin vaunuinemme katselemaan näitä ihmeitä, mutta heti kun Hunksit tulivat lavalle, Napero alkoi itkeä suoraa huutoa! :) Se taisi johtua enemmänkin älyttömän kovalle miksatusta show-musiikista, kuin itse miehistä. ;) Musiikki olikin kyllä todella kovalla, joten ei ihme että puolitoistavuotias pelästyi. Niinpä me missattiin niin Hunksit kuin missitkin. 

 No, ne Hunksit ei mua oikeesti olisi niin kiinnostaneetkaan (mä tykkään mun omasta raksa-hunksista), mutta missejä olisi ollut kiva tiirata ja kadehtia.

Niinpä me sitten mentiinkin heti itse asiaan, eli "myömään kuokaa" Beef King Steakhouseen. Napero vakavana kuvassa, mutta muusi ja lihapullat maistui sille loistavasti. Omasta caesar-salaatistani en tullut napanneeksi kuvaa, kun sisäänhengitin sen niin nopeasti että ei ehtinyt tulla mieleen... Mutta se oli melko valju esitys caesarista, joka yleensä on mun lempparisalaatti.Ihmeteltiin pallon perässä säntäilevää Viirua.


Alunperin tarkoituksena oli itse asiassa lähteä jahtaamaan Ideaparkin Lindexistä superhalpaa ale-takkia, jota Twenty Little Toes hehkutti. Oikeaa kokoa ei kuitenkaan enää löytynyt. Sen sijaan Name it- kaupasta löytyi VIHDOINKIN 98cm kokoisia bodeja! Kolmen kappaleen tarjouspläjäyksinä.


Me valittiin yksi traktori, yksi tähti, ja yksi raitaversio. Bodyt on mun mielestä vaan niin kovin näppäriä, etenkin näin talvella. Mutta en tosiaan ole mistään löytänyt enää riittävän isoja.Missit tosiaan missattiin, mutta missien autoa ei! Ja luulen, että ainakin Naperoa se kiinnostikin paljon enemmän, kuin kyseiset naisihmiset. :D


"Uhhi!" Eli bussi, tuumasi Napero. 


Vastasin, että "vähän niinkun joo", kun en itsekään tiennyt paremmin.
Mikä tollanen sitten on, ellei bussi? :) Limusiini....?

Se olis sitten huomenna taas maanantai ja gradu. Tuttu paketti. Ihan kivaa oikeastaan! 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihana paita Onnilla! :)
  -Piito-

  VastaaPoista
 2. Heippa, mutkan kautta löysin blogisi ja jään seurailemaan. Jaksamista raksa-arkeen, meilläkin rakennellaan auroraa :-)

  VastaaPoista
 3. Hei Johanna, kiva kun kävit jättämässä viestin! :) Millaista Auroraa te rakennatte? Rinnemallia, kaksikerroksista, kolmikerroksista...? :)

  VastaaPoista
 4. Rakennetaan puolitoista kerroksista, aika paljon omannäköistä. Tehtaalla olivat nimenneet aurora 203 muunnokseksi. Jos haluat antaa meiliosoitteen voin laittaa kutsun blogiimme, niin pääset seurailemaan projektiamme.

  VastaaPoista