-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

maanantai 27. syyskuuta 2010

"Maanantaina mamma meni..."

Ensimmäisen työpäivän illan väsynyt raportti.

Päivä oli kiva, työpäivä siis. Eikö töissäkäynti yksistään taida olla liian rankkaa. Kalenteri siellä vaikutti olevan aika täynnä alkaen kahden päivän päästä, mutta mukavaa silti. 

Mutta kaikki liitännäiset! Huh huh! Siis tää koko paketti:

6.30.  Ylös.
7.30  Oltava töissä, jotta pääsee lähtemään töistä...
15.30 ...jotta on hakemassa Naperoa...
16.00 Pikainen kaupassakäynti/ruoan laitto, mies joko kotona syömässä tai sit suoraan raksalle töistä
17-19.00 Naperon kanssa, Napero nukkumaan
Pikainen iltapala, suihku, eväiden teko, omien & Naperon työvaatteiden kokoaminen, hetken rentoutus, pahimman kaaoksen pikainen hallinta tiskien ja pyykkien muodossa, ja
21.30 nukkumaan. jotta jaksetaan miehen kanssa tätä "töihin-kauppaan-raksalle-töihin-raksalle"- rallia. Nyt ei oikeesti pärjätä vähemmillä unilla!

Mutta tätä kai on aina elämä, kun äidit käyvät töissä? Silti, ei sekään ole helppoa että hoitaa yksin lasta kotona päivät. Se on yksinäistä. Eli tää on tervetullutta vaihtelua. Ja tästä saa rahaa.

Mutta SILTI!!! Milloin uraäidit siivoaa?? 2 kommenttia:

  1. Uraäidit maksaa siivoojalle? :D emt miten toi perhe - ja urapaletti on tarkoitus hoitaa, mutta voimia! .. meillä vasta eessä, apua. Enkä mä nytkään (muka) ehdi siivota.

    VastaaPoista
  2. Viikonloppuisin sitten siivotaan.. ja täytyy luopua ajatuksesta että sais kaiken pysymään jotenkin kunnossa. Pikkuprojekti aina silloin tällöin, ja sitten vaan sietää sitä kaaosta mikä jää :)
    Ja onneksi tuohon rumbaan mahtuu niitä ihania hetkiä myös: saa huomata että kauppamatkan aikana lapsi on ottanut kengät pois jaloista ja laittanut ne uudelleen jalkoihin (ehkä vääriin, mutta jalkoihin kuitenkin), tai kaikki halaukset ja hymyt, laululeikit joita voi hoilata vaikka parkkihallin hississä ostoskassit käsissä, sylittelyt ennen nukkumaanmenoa.. näillä mennään :)
    -jochi

    VastaaPoista