-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

tiistai 4. lokakuuta 2011

Tietokone + maito =Ei hyvä. Ei ollenkaan. Esikoinen sai jonkun kiukkukohtauksen, kaatui tahallaan ruokapöydässä maitolasinsa, ja kuinka ollakaan, se kaatoi suoraan tämän mun läppärin päälle. Konetta on nyt purettu, tiskattu, kuivatettu, koottu...ja huonosti pelittää. Eli tulin vain kertomaan, että tiedossa on puolipakollista blogitaukoa. Ja muutenkin tietokonepaastoa... Kirjoittaminen on nimittäin niin takkuista, hiiri menee minne tykkää, sivut sulkeutuu ihan yhtäkkiä ym, niin tästä vähän menee se ilo tästä touhusta.

No, meillä on nyt keskusteltu paljon mikä on "tahallaan" ja "vahingossa" ero. Demonstroin pojalle jopa, miltä näyttää kun kaataa lasin tahallaan, ja miltä näyttää kun lasi kaatuu vahingossa. Luulen että poika ymmärtää nyt eron. :) Ja ihanan rehellisesti kertoo kolttostensa jälkeen onko ne tehty tahallaan vai vahingossa, vaikka tietää että "tahallaan" tehdyistä seuraa time-out soo soo tuolissa, sekä mahdollisesti jonkun lelun eliminointi hyllyn päälle. (Jos esim painavaa lelua heitellään vauvan pään vieressä tahallaan.)

Tai sitten se ei vielä yhtään hoksaa mitä kumpikin termi tarkoittaa, ja käyttää niitä ihan miten sattuu. :D

Toivotaan, että saadaan kone kuntoon suht pian. Uutta ei nyt voi ostaa, kun pitäisi mennä tapetti- ja kaakelikaupoille. (Tuossa edellisessäkin sanassa taistelin hyvän tovin, että sain tuon kirjaimen i mukaan tohon kaakelikaupoille- sanaan.) Mutta kysymys kuuluu: MITEN KOTIÄITI VOI PÄRJÄTÄ ILMAN FACEBOOKIA? Pitääkö tässä alkaa iltaisin mennä ajoissa NUKKUMAAN??

Tähän loppuun haluan kuitenkin taistella vielä kuvat ja vastaukset Lealeijonalta ikuisuus sitten saamaani haasteeseen. Siinä oli tarkoitus etsiä vuoden takainen kuva itsestäni, sekä tuorein kuva, ja haastaa kolme bloggaria tekemään samoin. Joten tässäpä ne:
                                                             


Vuosi sitten otetussa kuvassa olen lähdössä kaverin 50-luvun teemabile synttäreille. En vain onnistunut saamaan itsestäni 50-lukuisen näköistä. Olisi pitänyt tutustua sen ajan vaatteisiin ja kampauksiin enemmän. Vauva on tuolla keltaisen mekon alla jo kasvamassa hyvää vauhtia, ja uudemmassa kuvassa sitten jo mukana. Viereinen kuva ei nyt ole ihan viimeisin, viimeisimmät on vielä kamerassa. Ja joutuisin ennenaikaiseen hautaan, jos nyt koittaisin niitä tälle koneelle siirtää.... Olen muuten vahingossa laittanut kameraan jonkun päivämääräasetuksen, enkä ole vielä jaksanut selvittää, miten sen saa pois.

Tämä haaste taitaa minulta jäädä nyt laittamatta eteenpäin (kuten jäi vahingossa muuten edellinenkin haaste!), kun tuntuu liian työläältä alkaa avata uusia sivuja ja kopioida osoitteita. Kopiointi ei nimittäin enää onnistunut! Joten menen ripustamaan pyykkejä ja odottelemaan parempia tietoteknisiä aikoja!

Hyvää viikkoa kaikille! Olkoon se vähäsateinen ja aurinkoinen, niin päästään ulos. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti