-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Ilmoja pidellytKuinka ruma voikaan olla strutsi?Oikea vastaus: tosi ruma!

Kesä ja kelit ovat pidelleet minut poissa koneen ääreltä, siinä syy blogihiljaisuuteen.
Toinen syy on se, että ei ole oikein ollut mitään kerrottavaakaan. Halu kun olisi bloggailla sisustamisesta, mutta ennen uuteen kotiin muuttoa sillä saralla on vähän köyhää. (Uusia ideoita on tosin syntynyt hurjat määrät, ja jotain ihania sisustusjuttuja olen saanutkin...mutta niistä lisää myöhemmin.)
Välillä on kuitenkin kiva tuikata tänne jotain kuulumisia. :)

Yksi kesän kuuluminen on reissu Zoolandiaan. Rumien strutsien lisäksi siellä oli ihania kenguruja! (Tai jotain kengurujen serkkuja.)Tiirattiin söpöjä pikku pupuja...


...ja muita olioita.Raksan suunnalla ollaan edistytty. Helmiponttia kattoon ollaan tilattu kilometrikaupalla, keittiö on tullut, lattia on tilattu. Niin tosiaan, se lattia! Arvatkaas kuin kävi?? Saatiin sitä meidän ykkösvaihtoehtoa puoleen hintaan!!!!! Kakkoslaatua, enemmän oksakohtia siis. Mutta ei haittaa! Eli Timberwisen tammi classic Nordic, harjattu ja öljyvahattu, on meidän. :)

Pikkuhiljaa edistytään. En millään jaksaisi enää odottaa, että pääsen sisutamaan uutta kotia! Pääni on poksahtamaisillaan kaikenlaisista suunnitelmista ja ideoista. Mutta sitä ennen pitää paiskia vielä ankarasti töitä!

Kivaa alkanutta viikkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti