-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Lattia

Parketti meille tulee. :) Täälläkin mulle annettiin vinkkiä, että laminaatti kolisee kauheasti kun sen päällä leikkii legoilla. Ja mies ei tykkää mistään epäaidosta. Kieltämättä itsekin tykästyin ajatukseen parketista, kun täällä kotona tepastelin erilaisten lattiamallien päällä, ja laminaatti ei tuntunut jalkapohjaan yhtä mukavalta kuin oikea puu. Joten...parkettia siis.
Mutta mikä parketti???

Kaikki rautakaupat täälläpäin maailmaa on nyt kierretty, ja lukuisista vaihtoehdoista kolme pääsee nyt tänne blogiinkin esittelyyn. Näistä joku valitaan.

Vasemmalta oikealle Timberwise, Upofloor ja Kährs. Kaikki tammivaihtoehtoja.


Vasemmanpuoleisin Timberwise on lumonnut meidät ihan totaalisesti. Kuva ei tietty tee oikeutta, mutta on se vaan niin ihana! Mahtava jalan alla, ei kiillä, leveää lankkua, ahhh! Nuo kaksi muuta vaihtoehtoa on kaksisauvaisia. Vaikuttaisi olevan niin, että mitä enemmän sauvoja, sitä kivempi hintalappu. Mutta kun mitä vähemmän sauvoja olis mitä kivointa.... Ja se Timberwise on niin ihanan rouheakin! Nuo kaksi muuta on paljon fiinimpiä, vaikkei nekään mitään sileäksi hiottuja ja lakattuja olekaan.


1. Timberwise.


2. Upofloor


3. Kährs


Mutta se Timberwise on vaan niin ruton kallis! Paras tarjous mitä siitä on saatu on sekin lähempänä 70e neliö. Auts! Intouduin jopa kyselemään, saisiko siitä alennusta sillä perusteella, että talossamme tulee olemaan kaksi taloesittelyä kun se valmistuu, ja siinä samalla voitaisiin myös mainostaa Timberwisea.. :P Muutamasta kaupasta sillä saikin jokusen euron hintaa putoamaan, mutta monet sanoivat suoraan, että taloesittelyjä on nykyään niin paljon, että se on jo vähän menettänyt "hohtonsa" kauppiaiden silmissä, noin niinkun mainosmielessä. Niinpä me kierrettiinkin ton Timberwisen palasen kanssa kaupat läpi, ja etittiin jotain mikä olis lähimpänä sitä. 

Saanko udella: minkä sinä valitsisit? :)


Olin muuten taas kipeänä, ja pyysin miestä kuvaamaan nämä palaset kun en itse jaksanut. Se hymyili ja sanoi, että "sä laitat varmaan ne sinne blogiin?" No juu, se oli siinä se juttu, tottakai! En mä osaa enää tehdä valintoja, ellen ensin konsultoi täällä! :D Alattekohan te kohta vaatia multa konsultin palkkaa?

7 kommenttia:

 1. Jos budjettiin mahtuu niin laittaisin timberwisen. Siitä haaveilen valko-öljyttynä :-)meillä jää ehkä haaveeksi.

  VastaaPoista
 2. Näistä vaihtoehdoista ehdottomasti Timberwise tai sitten jotain muuta leveää lankkua!
  Pikaista paranemista!
  t.Lissu
  http://lissunomablogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kaunein tuo timberwise on,hinta kyllä aikas kamala...

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti kyllä toi Timberwise! Meillä taitaa olla toi samainen Upofloorin tammiparketti... Tyytyväisiä on siihen oltu, ei kopise, mutta elämisen (tai Sipun elämän!) jälkiä näkyy jo! ;)

  VastaaPoista
 5. Hei! Ääni Timberwiselle.

  Me ei tosin sitä otettu juuri hinnan takia.. Ja kun tykästyttiin vielä enemmän Paradorin valkoöljyttyyn Living-tammiparkettiin niin valinta oli helppo (Erikoisparketissa 54 e/m2). Nyt se on lattiassa ja aivan ihana. Tosin jos ei tykkää melkoisen eläväisestä kuosista niin ei kannata edes kurkata (siinä on paljon värivaihteluita ja oksan kohtia löytyy).

  VastaaPoista
 6. Kaunein on ehdottomasti Timberwise, mutta äänen annan tällä kertaa Upofloorille hinnan takia :)

  Vinkki: Viialan rakennustarvikkeella on todella hyvät yhteydet Upofloorin edustajaan, joten uskon, että sieltä saisitte kyllä hyvän tarjouksen kyseisestä parketista.

  Meillä Upofloorin tammi mocca (3-sauva), antiikkiöjytty. On aivan ihana ja tosi helppo pitää puhtaana, hinta muistaakseni jotain 30 euron hujakoilla per neliö. Veikkaisin, että 2-sauvasella hinta jossain 40-50 euron neliöhinnoissa.

  VastaaPoista
 7. Voittaja oli aika selkee. :D Kaikki on oikeastaan kiinni vain ja ainoastaan rahasta. Vielä hetki mietitään ja lasketaan...

  VastaaPoista