-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

tiistai 19. lokakuuta 2010

Hammaslääkäripalkinto

Jonotin puolisentoista vuotta YTHS:n hammastarkastukseen, ja kun lopulta pääsin sinne, suustani löytyi hevosenpään kokoisia reikiä. Ei ollut tullut mieleenikään esim. mennä yksityiselle, koska mitään vaivoja ei ollut. Juurihoitoja on nyt tehty kesäkuusta asti, ja ne toivottavasti loppuvat tämän vuoden puolella!

Tällä kärsimyksellä on ollut kuitenkin sellainen hyvä puoli, että olen alkanut päästä eroon hammaslääkäripelosta! Se on ollut ihan aitoa, vaikka ehkä naurettavaa. Pienenä minulla roikkui yksi irtoava maitohammas enää pienen ikenenretaleen päässä, ja kun hammaslääkäri nyppäsi sen pois, pyörryin. Viisaudenhampaiden poistoja jännitin vatsa kipeänä, ja sitä rataa.

Nyt tää alkaa olla jo aika rutiinia! En enää varsinaisesti jännitä. Ja kun sattuu, osaan jo jopa koittaa hiukan rentouttaa kroppaani, etten makaa siinä piinapenkissä kuin hikoileva jääpuikko.

Mutta silti, tuumasin tässä äsken suihkussa ollessani, että puoli vuotta kestänyt juurihoitoputki olisi kiva lopettaa jollakin "palkinnolla". :D

Käsilaukku ehkä? Minulla on käytössä tasan yksi laukku, musta, H&M:ltä jonakin vuonna ostettu, joka jo alkaa rispaantua. Sitä paitsi olen kuullut, että hienoilla naisilla voi olla parikin hyvää käsilaukkua? Vaikka yksi ruskea, ja yksi musta? Vuitton ei aio meidän rahoja saada, koska tuntuu hyödyllisemmältä pistää nekin roposet maalipurkkien, kaakeleiden tai vaikka kiukaan ostoon. Mutta jotain halpaa ja kaunista, käytännöllisyydestä viis tällä kertaa! :) Tai ehkä sitä voisi ostaa yhden käytännöllisen, ja yhden turhemman? ;)

Tähän laukkumaniaan minut varmaankin inspiroi Remonttihiiri.

Joku marraskuun lauantai voisi olla sopiva päivä mennä kaupoille. Siihen voisi yhdistää kivan lounaan, ja päälle viineri-kahvit... Sitä odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Oih!
    Käsilaukkuja on aina yhtä kiva ostella :) mä ostin sen Marco Tozzini tänä syksynä ja armas anoppi lahjoitti lisäksi yhden ruskian laukun merkkiä Lindex- ei mitään huippumerkkejä kummatkaan, mut tosi kivoja :) niitä on mulla tuolla blogikuvissa, löytyy ehkä tunnisteella päivän asu tai laukku tms.
    Kivaa laukkushoppailua, kerro sit minkälaisen löysit!

    VastaaPoista
  2. Joo ei niiden niin huippumerkkisiä tarvii olla, pääasia että näyttää kivalta! :)

    VastaaPoista