-kotiäidin henkireikä, pakopaikka tiskien ja pyykkien ääreltä. Sisustusta,
talon rakentamista, lapsiperhe-elämää. Arkea, juhlaa ja haaveilua.

maanantai 28. kesäkuuta 2010

Blogin aloitusTätä on mietitty kauan ja hartaasti! Kynnys aloittaa blogi oli korkea ihan "tietoteknisistä" syistä. Arvelin, että se olisi liian vaikeaa. Mutta nyt vain iskin peppuni sohvalle kun Ipana on päiväunilla, ja päätin kokeilla. Ei ollut vaikeaa ollenkaan!

Tämä ensimmäinen postaus on lähinnä testailua, opettelua ja kokeilua. Mistä lisätään kuvat? Miltä teksti näyttää? Mitä tänne uskaltaa kirjoittaa!

Ensimmäiseen postaukseen varmaankin jotain hyvin neutraalia? Parveke, se on varmaankin turvallinen aihe?


Tänä vuonna parveke jäi vaille suurempaa panostusta. Pesin sen kyllä, mutta sellaiseen puunaukseen en ryhtynyt kuin viime kesänä. Silloin irrotin sälekaihtimetkin, ja menin niiden kanssa suihkuun. Pesin kaiken katosta lattiaan, ja istutin yhtä jos toistakin naattia. Riehuin siellä jättimäisen mahani kanssa.

Nyt mahan sisältö elää 1-vuotisen tuhovimman vallassa, enkä halua löytää häntä parvekkeelta mikään retiisi roikkumassa suupielestä.Sitäpaitsi, me rakennetaan taloa, ja mieleni liikkuu jo laajemmissa retiisimaissa, kuin kerrostalokaksion parveke... :)

5 kommenttia:

 1. oi, kuinka herkkä! näyttäisi siltä, ettei viime kesän parvekekoristeet säilyisi muutenkaa voimissaan enää kovin kauan tänä vuonna.. myös pehmustettu lattia ja brion palikat on parvekekalustovaihtoehto.

  ps. tänne ei pysty kommentoimaan anonyymisti vaan on pakko olla jos jonkinlainen tili tai kuukkeli- tunnus.. sen varmaan voi muuttaa (paitsi jos haluaa, että vain sellaset sanoo jotain, jotka kirjautuu kuukkeliin tms)

  VastaaPoista
 2. Joo, ton voisin kyllä vaihtaa niin että anonyymitkin voi kommentoida. Olen ihan pihalla tän blogin kanssa! En haluaisi ihan näin vaaleanpunaista taustaa, mutta se ei vaihtunut vaikka yritin.. Ja mitä tänne kirjoittais?!? Sitä olisi voinut ehkä pohtia lisää... :D

  VastaaPoista
 3. Jes!!! Hyvä Mimmu, alan olemaan vakiolukija. Jos tämä sapattivuosi joskus loppuu, niin sitten voin alkaa kirjoittaan omaakin blogia. :)
  -terhi

  VastaaPoista
 4. Mutta eikös nyt olisi nimenomaan hyvä aika aloittaa, kun on sapattivuosi? :) Olisi aikaa kirjoittaa.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että alotit kirjottaan. :) Just ihanaa kuulla kaikenlaisia puutarha ja perhejuttuja, jee! :)Lisää vaan.. :)

  -Piito

  VastaaPoista