Tarkastelin blogini tilastoja. :)
Ja sain yllätyksekseni huomata, että keskimäärin täällä käy kurkkaamassa lähes sata ihmistä päivässä.
Ja sain yllätyksekseni huomata, että keskimäärin täällä käy kurkkaamassa lähes sata ihmistä päivässä.
Ehkä se on moniin verrattuna vaatimaton luku, mutta minut se yllätti. Positiivisesti kylläkin.
Mutta samalla pisti miettimään, että varmaan on syytä suoda toisinaan ajatus tai pari sille,
mitä tänne kirjoittaa.
mitä tänne kirjoittaa.
(Mutta pari korkeintaan, en mä jaksa sitä sen enempää räknätä.)
Toinen asia mikä tuli mieleeni oli se,
että käyköhän täällä monikin jolla on omakin blogi, josta en tiedä mitään? :)
Jos näin on, tai vaikka ei olisikaan mutta muuten huvittaa, niin
klikkaa itsesi lukijakseni!
Niin löydän sitten teidät, ja saan lisää lueskeltavaa ja katseltavaa.
Mutta ei mitään paineita asiasta. Täällä saa kyllä ihan vapaasti ja anonyymisti
jatkossakin käydä ilman mitään virallisia kirjautumisia ja muuta. :)
Sitten siitä kasvissosekeitosta josta hehkutin.
Löysin reseptin Herkku-uuni blogista, johon tosin ei vuoden 2008 jälkeen ole enää kirjoitettu,
mutta jota pääsee edelleen katsomaan. En tiedä miten paljon kasvissosekeittoa voi kehua,
koska se kuitenkin on vain kasvissosekeittoa. Ei mitään gourmeta siis.
Mutta minulta vei kielen mennessään ihan totaalisesti!
Joten jaan reseptin, jos joku muu sattuu kiinnostumaan:
7 dl vettä
1ja 1/2 liemikuutiota
(minä laitoin kasvis, alkuperäinen resepti suositteli kanakuutiota.
Mutta mun makuun sopi paremmin kasvis)
3 pss keittojuureksia (itse laitoin 2pss, ja perunoita lisäksi)
3/4 Koskenlaskija juustoa tai Kippari murua 1 pss
2 dl ruokakermaa
valkopippuria
hitunen suolaa
Sitten siitä kasvissosekeitosta josta hehkutin.
Löysin reseptin Herkku-uuni blogista, johon tosin ei vuoden 2008 jälkeen ole enää kirjoitettu,
mutta jota pääsee edelleen katsomaan. En tiedä miten paljon kasvissosekeittoa voi kehua,
koska se kuitenkin on vain kasvissosekeittoa. Ei mitään gourmeta siis.
Mutta minulta vei kielen mennessään ihan totaalisesti!
Joten jaan reseptin, jos joku muu sattuu kiinnostumaan:
7 dl vettä
1ja 1/2 liemikuutiota
(minä laitoin kasvis, alkuperäinen resepti suositteli kanakuutiota.
Mutta mun makuun sopi paremmin kasvis)
3 pss keittojuureksia (itse laitoin 2pss, ja perunoita lisäksi)
3/4 Koskenlaskija juustoa tai Kippari murua 1 pss
2 dl ruokakermaa
valkopippuria
hitunen suolaa
Höystin annostani vielä laittamalla keskelle vähän raejuustoa,
jota tosin kuvassa ei ole.
Kana- tai kasvisliemi keitetään, siihen lisätään juurekset ja se mahdollinen peruna ym.
Kun kaikki on kypsää, lisätään koskenlaskija ja sekoitetaan, kunnes se on sulanut.
Soseutetaan sauvasekottimella.
(Joka minulla oli mennyt hajalle, joten jouduin kikkailemaan.)
Lisätään lopuksi kerma, ja maustetaan suolalla ja valkopippurilla.
Kylkeen sopi ruisleipä.
Pyysin mieheltä rehellistä arviota tästä ruoasta,
koska en ole juurikaan ennen laittanut kasvisruokaa,
enkä varsinkaan sosekeittoa.
Vastaus kuului:
"Menee kyllä kasvisruokien genren kärkeen. Hyvä iltapala tai alkukeitto,
mutta ei kyllä ruokana riitä raksamiehelle."
:)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti